Altius savjetovanje

Edukacije Kontroling Konzalting

english deutsch
Kontroling akademija

Kontroling akademija

listopad 2017.
upisi u tijeku

Forenzična akademija

Forenzična akademija

listopad 2017.
upisi u tijeku

Porezna akademija

Porezna akademija

listopad 2017.
upisi u tijeku

Orange Frog Workshop

Edukacije

Novosti

 • Održano 8. savjetovanje o domaćem i međunarodnom oporezivanju

  Održano 8. savjetovanje o domaćem i međunarodnom oporezivanju

  Iza nas je još jedna uspješnica, Altiusovo savjetovanje o domaćem i međunarodnom oporezivanju na kojem smo ugostili renomirane stručnjake središnjeg ureda Porezne uprave i Ministarstva financija te porezne savjetnike i praktičare. Ugodna atmosfera, bogata raznim poreznim sadržajem bila je garancija uspješne razmjene znanja i iskustva.  Izvukli smo i sretnu dobitnicu nagrade wellness vikenda u Opatiji. Očekujemo njezino wellness izvješće. Pogledajte kako nam je bilo.

 • Održano druženje Kava sa Sparkom i prijateljima – upoznavanje s konceptom Orange Frog

  Održano druženje Kava sa Sparkom i prijateljima – upoznavanje s konceptom Orange Frog

  Orange Frog je licencirani Harvard program koji u Republici Hrvatskoj izvodi licencirana trenerica mr.sc. Andreja Švigir,a koji daje jasne smjernice za povećanje angažmana zaposlenika. Kako bismo našim prijateljima i suradnicima na što bolji način približili na što se odnosi koncept Orange Frog, organizirali smo druženje koje se održalo u četvrtak (19.10.). Svi polaznici su imali priliku postaviti pitanja o ovom jedinstvenom programu. Tko je Spark i zašto je poseban? Saznajte više na linku.

 • Nova adresa Altius savjetovanje – Domjanićeva 25, Zagreb

  Nova adresa Altius savjetovanje – Domjanićeva 25, Zagreb

  S velikom radošću obavještavamo sve naše suradnike, prijatelje i polaznike da smo se preselili na novu lokaciju, Domjanićeva 25, Zagreb. I dalje smo u blizini Kvaternikovog trga, lako ćete nas naći. Preseljenje je događaj od posebne važnosti za Altius savjetovanje jer ove godine slavimo i 10. rođendan našeg poduzeća. Kada zbrojimo sva poduzeća s kojima smo surađivali, sve polaznike koje smo educirali i s kojima smo se smijali, bilo je to jedno divno desetljeće kojim se ponosimo. Vjerujemo da će naredna desetljeća biti još posebnija i stoga nam se pridružite što prije na nekoj od edukacija da zajedno popijemo kavu u ugodnoj Altius atmosferi :)

 • Pozivnica za jedinstveni događaj Jedno jutro menadžera nabave – besplatne prijave! Još samo 7 mjesta

  Pozivnica za jedinstveni događaj Jedno jutro menadžera nabave – besplatne prijave! Još samo 7 mjesta

  Pozivamo sve prijatelje i suradnike na jedinstveno druženje pod nazivom Jedno jutro menadžera nabave koje se održava 23.11.2017. (četvrtak) od 9:00 do 12:00 sati na adresi Domjanićeva 25 u Zagrebu. Prema provedenim istraživanjima, društva koja primjenjuju tehnike i instrumente suvremene nabave ostvarila su uštede od 5-20%, povećala konkurentnost i sveukupnu uspješnost poslovanja. Optimalnim upravljanjem zalihama oslobađate CASH i utječete na rezultate poslovanja. Prijave i sudjelovanje su besplatni, a imate priliku postaviti pitanja vodećim stručnjakinjama iz područja nabave. Na radionici ćemo predstaviti PROMENA softver za upravljanje zalihama. Više o događaju pročitajte na linku.

 • Jedinstvena edukacija - Nabavom do konkurentnosti u 7 koraka – dvodnevna edukacija (5.10. i 11.10.2017.)

  Jedinstvena edukacija - Nabavom do konkurentnosti u 7 koraka – dvodnevna edukacija (5.10. i 11.10.2017.)

  Prema provedenim istraživanjima društva koja primjenjuju koncept strateške nabave ostvarila su uštede od 5-20%, povećala konkurentnost i sveukupnu uspješnost poslovanja. Zbog čega uštede ne biste ostvarili i vi? Pridružite nam se na radionici na kojoj ćete dobiti odgovore na pitanja kako:

  - implementirati funkciju strateške i e-nabave  u svoje poslovanje,

  - ostvariti uštedu u troškovima,

  - nabavu učiniti transparentnom i učinkovitom,

  - strandardizirati proces nabave.

  više o radionici

 • S veseljem širimo vijest o održavanju edukacija u Osijeku!

  S veseljem širimo vijest o održavanju edukacija u Osijeku!

  Ako živite ili radite u Osijeku, ako vam nije teško doći do Osijeka, pridružite nam se na radionicama. I to već 3. svibnja na radionici ORANGE MIND koja je idealna ako razmišljate o uvođenju promjena u poduzeće. Edukaciju Izrada novčanog toka i upravljanje likvidnošću pripremili smo za 26. lipnja. A odmah po završetku ''ljetnih praznika'' održat ćemo edukaciju Napredni tečaj excela, točnije 15. i 16. rujna. Iduća edukacija je Što HRM treba znati o kontrolingu, a nije se usudio pitati, a održat ćemo je u studenom. Na ovaj način, a kroz edukacije, Altius savjetovanje i Udruga računovođa i financijskih djelatnika iz Osijeka nastavljaju uspješnu suradnju. Pridružite nam se na radionicama, jer se susretima u Osijeku posebno radujemo!

 • Pozivamo vas u HUP na predavanje: Uloga kontrolinga u mjerenju učinkovitosti poslovanja

  Pozivamo vas u HUP na predavanje: Uloga kontrolinga u mjerenju učinkovitosti poslovanja

  Predavanje na temu Uloga kontrolinga u mjerenju učinkovitosti poslovanja održati će se 6. studenog (ponedjeljak) od 13:00 do 16:00 sati u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52, Zagreb. Predavačica mr.sc. Andreja Švigir će između ostaloga spomenuti kako samo 10% poduzeća radi projekcije poslovnog rezultata svog sektor kao i cijelog poduzeća te će objasniti kojih je to 6 pokazatelja u poslovanju koji ukazuju na rane poremećaje. Saznat ćete i na koji način se projekcijom poslovnog rezultata postavljaju jasni ciljevi i zadaci. Imat ćete priliku raditi i na studijima slučaja “Gdje nam je nestala dobit” i Tko je odgovoran za pad prodaje?” Više o predavanju i načinu prijave pogledajte na linku.
   

Arhiva novosti

AKCIJA U STUDENOM

Svakom polazniku edukacija u studenome, darujemo 10% popusta na radionicu u siječnju!

Altius neformalnoAltius brošura

PROGRAM ZA IZVRŠNE MENADŽERE
Program za izvršne menadžere - razvoj praktičnih kompetencija

DEMO VERZIJA

Dashboard

Dashboard
Izvještaj na jednoj stranici

Addie metoda Besplatna prezentacija kontrolinga

Jednogodišnja školovanja

Newsletter

Upišite vašu e-mail adresu i prijavite se na Altiusov newsletter!

Polaznici o Altiusu