Altius savjetovanje

Edukacije Kontroling Konzalting

english deutsch

Edukacije

Novosti

 • Nova adresa Altius savjetovanje – Domjanićeva 25, Zagreb

  Nova adresa Altius savjetovanje – Domjanićeva 25, Zagreb

  S velikom radošću obavještavamo sve naše suradnike, prijatelje i polaznike da smo se preselili na novu lokaciju, Domjanićeva 25, Zagreb. I dalje smo u blizini Kvaternikovog trga, lako ćete nas naći. Preseljenje je događaj od posebne važnosti za Altius savjetovanje jer ove godine slavimo i 10. rođendan našeg poduzeća.

 • Besplatna radionica Kako kvalitetno procjeniti zaposlenika

  Besplatna radionica Kako kvalitetno procjeniti zaposlenika

  Želite saznati kako kvalitetno procjeniti zaposlenika? Dođite na radionicu, koja će se održati 9.2. (petak) od 10:00 do 12:00 sati u Altius savjetovanju, Domjanićeva 25. Saznajte što su to Assessment / Development  centri, kada se i kako primjenjuju, te koje su njihove prednosti nad svim ostalim metodama procjene. Saznajte na koji način svaki iskusan i kvalitetan menadžer može koristiti raspoložive alate koji će mu omogućiti objektivnu procjenu potencijala svog budućeg i sadašnjeg zaposlenika. Za sve koji nam se pridruže, pripremili smo mala iznenađenja i velike popuste! Prijave i sudjelovanje su besplatni, a više o radionici možete pročitati na linku.

 • Analiza poslovanja - uvođenje financijskog kontrolinga kroz 20 ključnih pokazatelja poslovanja

  Analiza poslovanja - uvođenje financijskog kontrolinga kroz 20 ključnih pokazatelja poslovanja

  Razmišljate kako ocijeniti kvalitetu vlastitog poslovanja, ali niste sigurni koje pokazatelje odabrati? Poslovanje vam se čini uspješnim, međutim neki pokazatelji i nisu toliko dobri? Odgovore na pitanja možete dobiti na našoj radionici koja će se održati u veljači, točnije 16.2.2018. Na radionici ćete između ostaloga doznati pomoću kojih modela krizu brzo uočiti i na nju kvalitetno odgovoriti. A nakon edukacije ćete moći samostalno interpretirati svoje poslovne i financijske izvještaje te razumjeti financijske pokazatelje i znati ih povezati u modele. Više o edukaciji možete pročitati na linku.

 • Ostvarite pogodnosti za upis za programe Poslovnog Učilišta Altius

  Ostvarite pogodnosti za upis za programe Poslovnog Učilišta Altius

  Ponosno dijelimo s vama još jednu novost – s radom je započelo Poslovno Učilište Altius! Pripremili smo razne programe iz područja kontrolinga, financija, poreza, nabave, ljudskih potencijala, zdravstva i prava. Programi se odnose na jednogodišnja usavršavanja te su odobreni od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i upisuju se u E - radnu knjižicu. Imate priliku iskoristiti pogodnost za upis na programe Učilišta! Za sve polaznike edukacija u siječnju, odobravamo popust od 20% za prijave na programe Učilišta za 2018./2019.godinu. Predavanja započinju u listopadu, a prijave su u tijeku. Za više informacija, možete nam se javiti putem maila info@altius.hr ili na broj telefona 01/4852-762.

 • Božićni dar poduzećima – iskoristite prijave 1+ 1 za edukaciju Kako do učinkovitog kontrolinga

  Božićni dar poduzećima – iskoristite prijave 1+ 1 za edukaciju Kako do učinkovitog kontrolinga

  Dragi naši, iskoristite naš božićni poklon za radionicu Kako do učinkovitog kontrolinga i za iznos kotizacije za jednu osobu, neka vas dođe dvoje iz poduzeća! Radionica će se održati 21.12., taman pred Božić, a na blagadne ćete otići s pravim darom – znanjem. Saznat ćete kako unaprijediti ili izgraditi učinkoviti kontroling.

Arhiva novosti

AKCIJA U SIJEČNJU

Svim polaznicima edukacije u siječnju odobravamo 20% popusta na upis programa Poslovnog Učilišta Altius za 2018./2019. godinu!

Altius neformalnoAltius brošura

PROGRAM ZA IZVRŠNE MENADŽERE
Program za izvršne menadžere - razvoj praktičnih kompetencija

DEMO VERZIJA

Dashboard

Dashboard
Izvještaj na jednoj stranici

Addie metoda Besplatna prezentacija kontrolinga

Jednogodišnja školovanja

Newsletter

Upišite vašu e-mail adresu i prijavite se na Altiusov newsletter!

Polaznici o Altiusu