Altius savjetovanje

Edukacije Kontroling Konzalting

english deutsch

In-house programi

In-house programi odnose se na usluge potpuno prilagođene potrebama i zahtjevima klijenata.

Altiusova rješenja uključuju nove vrijednosti, znanja i ponašanja, kako bi se postigle promjene u odjelima i timovima, promjene svakog zaposlenika, pa stoga i promjene u čitavom poduzeću. Zaposlenici usvajaju i(li) poboljšavaju znanja i vještine i time postaju učinkovitiji, a njihov se učinak lakše mjeri. Poduzeća pak povećavaju vjerojatnost da su na dobrom putu prema uspješnijem poslovanju.

Svaki in-house program razvijamo u punoj suradnji s poduzećem-naručiteljem, kako bismo što prije i što točnije razumjeli njegove potrebe i specifične probleme. Rezultat su prilagođena rješenja koja uključuju izvedbu, djelovanje na individualnoj i organizacijskoj razini i osiguranje da svi zaposlenici-sudionici razumiju kako će pristupiti kratkoročnim i dugoročnim izazovima.

Altius može davati i daje gotova rješenja, ali cilj nam je da zaposlenici naših klijenata razviju vlastite kompetencije kako bi mogli ispunjavati konkretne poslovne ciljeve. In-house programi počivaju na osnovnim znanjima klijenta, najboljoj poslovnoj praksi i najnovijim teorijskim, znanstvenim spoznajama. To je zajednička osnova za olakšavanje razvoja konkretnih znanja klijenta. Sadržaj i strukturu programa uvijek dizajniramo imajući na umu konkretne poslovne ciljeve klijenta.

Naš tim djeluje na način da osigurava potpuna rješenja za najveće i najteže poslovne izazove.

Kod ugovaranja ovih usluga Altius savjetovanje određuje stručni tim i imenuje odgovornog voditelja projekta koji je zadužen za vođenje, koordinaciju, nadzor, kakvoću i rokove izvedbe projekta.

Bogato iskustvo naših konzultanata i stručnjaka na području organizacije poslovanja i menadžmenta, ustroja i razvitka informacijskih i kontrolnih sustava, poslovnog planiranja, kontrolinga, financijske analize poslovanja, financija i računovodstva, primjene računovodstvenih i poreznih propisa i sl. pomoći će vam da uočavate i otklanjate nedostatke u poslovanju.

Naša je obveza davanje konkretnih prijedloga za poboljšavanje kakvoće vašeg poslovanja. Naša je želja uspostavljanje dugotrajnog partnerstva s klijentom koji traži najnovija znanja, čije su osnove znanost i njezina praktična primjena u poslovanju.

In-house treninzi

In-house treninzi 1Svako je poduzeće, pa tako i vaše, svijet za sebe - jedinstveno po svojim zahtjevima, potrebama i problemima koje treba rješavati. Upravo zbog te specifičnosti, za svako poduzeće „krojimo“ trening, oblikujući ga prema potrebama tog poduzeća i izvodeći ga pod njegovim krovom.

Vlasnici i menadžment najbolje znaju koja bi znanja (vlastita i/li svojih djelatnika) htjeli produbiti, a mi znamo kako to učiniti. Drugim riječima: in house trening koji odaberete upravo je za vas - usavršit će vaša znanja, ukloniti vaše nedoumice i odgovoriti na vaša pitanja.

In-house treninzi 2 Kako to izgleda u praksi? U razgovoru s upravom i menadžmentom prije treninga, točno utvrđujemo koji su ciljevi in house programa i detaljno određujemo njegov sadržaj. Dobar dio treninga odvajamo za interakciju s polaznicima, odnosno za konkretne upite i uklanjanje eventualnih dvojbi ili nejasnoća.
Trajanje treninga ovisi o potrebama klijenata.

Naša praksa je pokazala da su učinci in house programa višestruki: povećane su zainteresiranost i uključenost sudionika te stupanj usvajanja praktičnih znanja i vještina.

AKCIJA U OŽUJKU

Ostvarite 10% popusta na rane prijave do 31.3. za sudjelovanje na 10. međunarodnoj konferenciji o kontrolingu!

Altius neformalnoAltius brošura

PROGRAM ZA IZVRŠNE MENADŽERE
Program za izvršne menadžere - razvoj praktičnih kompetencija

DEMO VERZIJA

Dashboard

Dashboard
Izvještaj na jednoj stranici

Addie metoda Besplatna prezentacija kontrolinga

Jednogodišnja školovanja

Newsletter

Upišite vašu e-mail adresu i prijavite se na Altiusov newsletter!

Prijava na newsletter