Najnovija praksa DKOM-a i tijek postupka javne nabave kod naručitelja – Edukacije – Altius

Program usavršavnja u području javne nabave sa stjecanjem bodova

Najnovija praksa DKOM-a i tijek postupka javne nabave kod naručitelja

Nema novih termina održavanja
Ova edukacija posljednje je održana 16.2.2018.

 

PROGRAM USAVRŠAVANJA U PODRUČJU JAVNE NABAVE

 

Za sve obveznike usavršavanja kao i osobe koje želi steći nova saznanja u području provedbe i prakse vezano uz postupke javne nabave pripremili smo STRUČNO USAVRŠAVANJE na temu NAJNOVIJA PRAKSA DKOM-a I TIJEK POSTUPKA JAVNE NABAVE KOD NARUČITELJA s posebnim naglaskom na:

-          Pravna zaštita-Uloga DKOM-a

-          Bitne povrede-praksa DKOM-a

-          Dokaz tehničke i stručne sposobnosti-praksa DKOM-a,

-          Najčešće pogreške kod ponuditelja i naručitelja-prikaz stavova DKOM-a

              -         Tijek postupka javne nabave kod naručitelja

 

 

 

Sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN65/2017), zaposlenici u sustavu javne nabave i nositelji Certifikata dužni su pohađati Programe usavršavanja kojima nadopunjuju svoje znanje i vještine.

Redovitim usavršavanjem smatra se pohađanje programa usavršavanja u ukupnom trajanju od najmanje 32 nastavna sata u razdoblju od 3 godine od datuma početka važenja certifikata.

Programi usavršavanja obrađuju razne aspekte u području javne nabave povezane s temama iz Programa izobrazbe.

Svaki polaznik Programa usavršavanja izdajemo Potvrdu o pohađanju programa usavršavanja koja je temelj za obnovu Certifikata.

 

Altius savjetovanje provodi Programe usavršavanja na kojima obrađuje najaktualnije teme vezano uz provedbu postupka javne nabave i praksu Državne komisije za kontrolu postupka javne nabave.

 

 

ZAŠTO SUDJELOVATI NA USAVRŠAVANJU?

 

Eminentni predavač, gđa. Nelica Vidić, trener javne nabave i zamjenica predsjednika Državne komisije za kontrolu postupka javne nabave polaznicima će ukazati na pravnu zaštitu, bitne povrede u primjeni kriterija za odabir gospodarskog subjekta (čl. 256. – 259. Zakona o JN), pojasniti će dokaz tehničke i stručne sposobnosti (čl. 268. Zakona o JN), te naglasiti najčešće pogreške naručitelja i ponuditelja, a sve kroz praksu Državne komisije za kontrolu postupka javne nabave.  Loreta Zdrilić, viši stručni suradnik nabave u KBC Sestara milosrdnica prikazati će provođenje postupka javne nabave kroz praksu naručitelja i naučiti polaznike ispravno primijeniti Zakon o javnoj nabavi.

 

Mjesto održavanja: Poslovno učilište Altius, Domjanićeva 25, Zagreb. Tramvajska stanica na Kvaternikovom trgu i javna garaža (cijena parkiranja 4 HRK/satu) udaljena je 100 metara od Poslovnog učilišta Altius.

Datum i vrijeme održavanja: 19.1.2018. godine od 9:00 do 16:15. Trajanje usavršavanja 8 nastavnih sati. Registracija polaznika je u 8:30.

Nastavni materijali: Radni materijali predavača

Naknada: Naknada za sudjelovanje u Programu izobrazbe iznosi 1.000,00 HRK + PDV. Za vrijeme kratke stanke svakom polazniku osiguran je topli ili hladni napitak, a za vrijeme duge stanke polaznicima je osiguran topli obrok u obližnjem restoranu.

Bodovi: Polaznici stječu 8 bodova. Maksimalan broj polaznika programa usavršavanja je 50.

 

Podaci za uplatu:

Altius savjetovanje d.o.o Zagreb,

Ivane Brlić Mažuranić 24, 10000 Zagreb

IBAN: HR9223600001101963510

Svrha doznake: Naknada za usavršavanje i ime i prezime polaznika

Repozitorij datoteka

Nema novih termina održavanja
Ova edukacija prethodno je održana
16.2.2018.
Zagreb