Altius savjetovanje

Edukacije Kontroling Konzalting

english deutsch

Suradnici

Vesna Veselić

Rođena je u Zagrebu 1972. godine. Studirala je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu smjer novinarstvo. Zaposlena je na radnom mjestu art direktora Nedjeljnog Jutarnjeg lista Europa press holdinga. Dosadašnje bogato iskustvo stjecala je na radnom mjestu art direktora magazina Grazia, Viva, Story i Gloria. Uspješno se bavila novinarstvom kao dopisnica političkog dnevnika Vjesnik te novinarka-urednica Samoborskog lista i Radio Samobora.

Govori engleski jezik. U svom radu koristi se Macintosh platformom (Quark X-press, InDesign, Photoshop).

Aktivno se bavi jedrenjem na krstašima od 1998. Jedna je od osnivačica najtrofejnije ženske jedriličarske posade BB crew i državna prvakinja u monotip jedrenju 2003. i 2005. godine.

U Altius savjetovanju vodi nakladničko izdavački odjel pod geslom „od vaše želje do gotovog proizvoda.“

Marina Pečenko, dipl. dizajner

Rođena je Zagrebu 1968. godine. Završila je Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (VŠS) i Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu, smjer grafički dizajn.

Već osam godina vlasnica je studija za dizajn Nula tri GO d.o.o. te radi samostalno kao grafički i web dizajner. Specijalnosti studija su izrada vizualnih identiteta, promotivnih materijala te dizajn internet stranica.

Dosadašnje iskustvo stjecala je radom u dizajn studiju Piktogram (ambalaža, promotivni materijali, reklamne kampanje), zatim radom u reklamnoj agenciji Public Image te kao art direktor u reklamnoj agenciji McCann Erickson Croatia.

Koristi se Mac platformom (Adobe Ilustrator, InDesign, Photoshop).

Aktivno se bavi jedrenjem na krstašima od 1998. Zajedno s Vesnom Veslić, jedna je od osnivačica najtrofejnije ženske jedriličarske posade BB crew i državna prvakinja u monotip jedrenju 2003. i 2005.

Suradnica je Altius savjetovanja od 2007. godine, zadužena je za brandiranje i dizajn web stranice. Zahvaljujući toj suradnji nudimo profesionalnu uslugu brandiranja poduzeća, proizvoda i usluga - izradu vizualnog identiteta te dizajn svih potrebnih sredstava komunikacije.

AKCIJA U OŽUJKU

Ostvarite 10% popusta na rane prijave do 31.3. za sudjelovanje na 10. međunarodnoj konferenciji o kontrolingu!

Altius neformalnoAltius brošura

PROGRAM ZA IZVRŠNE MENADŽERE
Program za izvršne menadžere - razvoj praktičnih kompetencija

DEMO VERZIJA

Dashboard

Dashboard
Izvještaj na jednoj stranici

Addie metoda Besplatna prezentacija kontrolinga

Jednogodišnja školovanja

Newsletter

Upišite vašu e-mail adresu i prijavite se na Altiusov newsletter!

Prijava na newsletter