Altius savjetovanje

Edukacije Kontroling Konzalting

english deutsch

Treninzi i radionice

Sigurno je: u modernim poduzećima bez poslovnih treninga nema poslovne učinkovitosti. Vjerujemo da ne pretjerujemo kad kažemo da se bez njih gotovo niti ne može.

U okviru edukacija, Altius savjetovanje vam nudi specifičan i po mnogočemu jedinstven način edukacije kroz treninge, debatne radionice i okrugle stolove.

Ovakve oblike edukacije odlikuju brojne specifičnosti koje znatno utječu na poboljšanje i unaprjeđenje kvalitete rada. Među njima svakako valja istaknuti analizu mnogobrojnih primjera iz prakse, interakciju sudionika, učenje u timu i razmjenu iskustava i znanja između sudionika.

Svaki je posao na svoj način različit, pa su tako različiti i polaznici Altiusovih treninga. Naši predavači svjesni su činjenice da svi polaznici nemaju isto znanje. Većina je stručna, čak i izuzetno stručna u područjima kojima se svakodnevno i niz godina bavi. Ipak, često im nedostaju vještine u područjima s kojima se rijeđe bave, kao i vještine u nekim naprednijim znanjima.

Vjerujemo da Altiusove treninge odlikuje optimalna ”mješavina” potrebnih vještina i strukturiranost. Vjerujemo da upravo te odlike jamče da treninzi budu prilagođeni polaznicima. Ideja prilagođenog treninga jest da nakon njega svaki polaznik vještine i znanja koje je stekao može koristiti na radnom mjestu.

Posebnu pozornost posvećujemo polaznicima koji su tek zakoračili u svijet rada ili su u njemu kraće vrijeme. Svjesni smo da oni uglavnom imaju akademsko zvanje i teorijsko znanje i da je praksa ono što im nedostaje. Stoga smo uvjereni da su treninzi jedna od važnih karika kojima će ti mladi stručnjaci (koji će u ne tako dalekoj budućnosti preuzeti čelna mjesta hrvatskih poduzeća), proširiti i utvrditi znanja.

Na našim treninzima i radionicama treneri i voditelji su "prvi među jednakima", stručnjaci bogatog iskustva koji stručna znanja stečena u praksi polaznicima prenose lakoćom i metodičkom preciznošću. Polaznici nisu samo slušači, već aktivni sudionici koji praktičnim iskustvom i znanjem sudjeluju u izvođenju edukacije te obogaćuju i sebe i druge sudionike. Pridružite se ovom jedinstvenom načinu prenošenja znanja, utvrdite postojeća i krenite u stjecanje novih!

Aktualno - Treninzi i radionice

Arhiva - Treninzi i radionice

AKCIJA U OŽUJKU

Ostvarite 10% popusta na rane prijave do 31.3. za sudjelovanje na 10. međunarodnoj konferenciji o kontrolingu!

Altius neformalnoAltius brošura

PROGRAM ZA IZVRŠNE MENADŽERE
Program za izvršne menadžere - razvoj praktičnih kompetencija

DEMO VERZIJA

Dashboard

Dashboard
Izvještaj na jednoj stranici

Addie metoda Besplatna prezentacija kontrolinga

Jednogodišnja školovanja

Newsletter

Upišite vašu e-mail adresu i prijavite se na Altiusov newsletter!

Prijava na newsletter