Altius savjetovanje

Edukacije Kontroling Konzalting

english deutsch

Usavršavanje u poslovanju

Stručni skupovi jedno su od iznimno korisnih događanja koje, okupljanjem sudionika-profesionalaca iste struke, služe kao najbolje mjesto izmjene iskustava i informacija.

Bez obzira je li riječ o kongresu, konferenciji, savjetovanju ili nekom sličnom događaju, svrha Altiusovih stručnih skupova je profesionalni napredak njegovih sudionika pomoću prezentacija recentnih znanja.

Naši skupovi nude zanimljive programe čijoj se u pripremi pristupa s osjećajem za najsitnije detalje i težnjom za najvišom kakvoćom. Vjerujmo da je takav pristup i osigurao zadovoljstvo dosadašnjih sudionika, od ekonomista, kontrolera, financijaša, do poreznih stručnjaka, pravnika i menadžera ljudskih potencijala. Drugim riječima, vjerujemo da je takav pristup i uzrok što su naši skupovi -  konferencije o kontrolingu, savjetovanja o transfernim cijenama i međunarodnom oporezivanju, o pravnoj praksi i upravljanju ljudskim potencijalima, uvijek pohvalno ocijenjeni.

Kad govorimo o seminarima, ne moramo posebno obrazlagati zašto je bez upoznavanja poslovnih aktualnosti, odnosno promjena zakona i pravilnika, nemoguć poslovni napredak.

Naši seminari obiluju pravodobnim i točnim informacijama o tim promjenama, bez obzira radi li se o zakonima i pravilnicima iz područja financija, oporezivanja, rada… Približavanjem ulaska Hrvatske u Europsku uniju, povećava se ali i ubrzava prilagodba naših zakona europskima. Primjena te prilagodbe nužna je svakome; stoga su i seminari „alat“ kojim ćemo sigurnije koračati prema primjeni regulative.

AKCIJA U OŽUJKU

Ostvarite 10% popusta na rane prijave do 31.3. za sudjelovanje na 10. međunarodnoj konferenciji o kontrolingu!

Altius neformalnoAltius brošura

PROGRAM ZA IZVRŠNE MENADŽERE
Program za izvršne menadžere - razvoj praktičnih kompetencija

DEMO VERZIJA

Dashboard

Dashboard
Izvještaj na jednoj stranici

Addie metoda Besplatna prezentacija kontrolinga

Jednogodišnja školovanja

Newsletter

Upišite vašu e-mail adresu i prijavite se na Altiusov newsletter!

Prijava na newsletter