In-house edukacije – Altius

In-house edukacije

Potpuna prilagodba vašim potrebama i zahtjevima

Vaše je poduzeće svijet za sebe - jedinstveno po svojim zahtjevima, potrebama i problemima koje treba rješavati. Upravo zbog te specifičnosti, za svako poduzeće „krojimo“ trening, oblikujući ga prema potrebama tog poduzeća i izvodeći ga pod njegovim krovom.

Naša rješenja uključuju nove vrijednosti, znanja i ponašanja, kako bi se mijenjali vaši odjeli, timovi i zaposlenici, pa tako i čitavo poduzeće. Svi zaposlenici će usvojiti i(li) poboljšati znanja i vještine i time postati učinkovitiji. Njihov učinak će se lakše mjeriti. Vaše će poduzeće povećati vjerojatnost da je na dobrom putu prema uspješnijem poslovanju.

Naše edukacije počivaju na najboljoj poslovnoj praksi i najnovijim teorijskim, znanstvenim spoznajama. To je zajednička osnova za olakšavanje razvoja konkretnih znanja klijenta.

Svaku in-house edukaciju razvijamo u punoj suradnji s poduzećem-naručiteljem, kako bismo što prije i što točnije razumjeli njegove potrebe i specifične probleme. Rezultat su prilagođena rješenja koja uključuju izvedbu, djelovanje na individualnoj i organizacijskoj razini i osiguranje da svi zaposlenici-sudionici razumiju kako će pristupiti kratkoročnim i dugoročnim izazovima. Altius daje gotova rješenja, a zaposlenici razvijaju znanja i kompetencije.

Naručite in-house edukaciju iz područja:

  • kontrolinga
  • upravljanja
  • financija i računovodstva
  • poreza
  • osobnog rasta i razvoja

Održane in-house edukacije

Što su klijenti rekli o nama?

Addie metoda

Jedina učinkovita metoda za provedbu in-house edukacije

Ako se bojite da vam vrijeme curi, a svjesni ste da rezultati nisu ništa bolji, vrijeme je da nas pozovete i da vam predstavimo Addie metodu koja će sigurno osnažiti vaše poslovanje. Addie metoda je jedina učinkovita metoda za provedbu in-house edukacije.

Svaki korak nadgledava Altiusov stručnjak, osiguravajući potpuna rješenja za svaki sljedeći izazov, vodeći, koordinirajući i nadzirući kakvoću i rokove izvedbe.

Što će vam donijeti rad prema ovoj metodi?

Ponajprije, kvalitetne informacije bez kojih uprava poduzeća ne može donijeti niti jednu ispravnu odluku. Metoda će također nepogrešivo reći gdje leže uzroci problema. Ocijenit će učinak svakog zaposlenika, pa će posljedično ukazati i na eventualnu potrebu promjene i usmjeravanja njihovog rada. Time će zaposlenici postati zadovoljniji radnici. Metoda će vam osvjetliti ciljeve i puteve prema njima, pa će vam mnogo toga u vašem poslovanju biti jasnije.

Znamo da radite najbolje kako bi vaše poduzeće napredovalo, ali vjerojatno vam se ponekad čini da ste iscrpili sve mogućnosti, da ste se našli pred zidom. Addie metoda je alat kojim ćete ga srušiti. Uklonit će vaše nedoumice, odgovoriti na pitanja na koja dugo tražite odgovore i dati vam sigurnost u odlučivanju.

Vjerojatno ste se do sada uvjerili da „obična“ in-house edukacija vašem poduzeću nije donijela boljitak. Nakon nje, sve se vrlo brzo vrati na staro, na ono čime niste zadovoljni. I što se dogodi? Ništa. Promjene nema.

Ova metoda osigurava promjenu.

Addie metodu čini pet koraka:

  • analiza
  • dizajniranje in-house programa kroz konzultacije
  • rad na promjenama
  • primjena
  • evaluacija

Koraci Addie metode

Pet koraka do promjene

1. Analiza

Otkrit ćemo i analizirati uzrok vaših poslovnih problema. Nakon toga ćemo izmjeriti znanje vaših zaposlenika, pa pristupiti analizi postojećeg stanja. Pritom ćemo točno odrediti ciljeve.

2. Dizajniranje in-house programa

Kreirat ćemo redoslijed poučavanja temeljen na vašem poslovanju. Obuhvatit ćemo sva područja koja su važna za poboljšanje različitih segmenata poslovanja.

3. Rad na promjenama

Predložit ćemo vam način na koji ćemo zajednički uvoditi promjene. Počet ćemo s popisom onoga što treba učiniti, a zatim zadacima s popisa dodijeliti zaposlenike i sektore.

4. Primjena

Započinje rad na novi, dogovoreni način. Mi ćemo nadzirati kako se izvršavaju zadaci, pomagati u rješavanju problema i zapreka, ispravljati eventualne pogreške.

5. Evaluacija

Analizirat ćemo i ocijeniti kako se primjenjuje sve što ste naučili i što je implementirano u svakodnevni rad. Sve što je učinjeno prezentirat ćemo upravi poduzeća i dati joj preporuke za rad i razvoj.

In-house edukacije

Želite doznati više?

Reference