Osobni rast i razvoj – Altius

Osobni rast i razvoj

Orange Frog

Licencirani program sveučilišta Harvard, Orange Frog koji vam nudimo otkrit će vam vaš novi, pozitivni svijet u kojem više ništa neće biti isto. Promijenit ćete svoje osobne navike, drukčije gledati na suradnike, razumjeti što je zapravo timski rad i tako izravno utjecati na poduzeće čiji ste dio. Mijenjajući sebe, promijenit ćete i kulturu svoje organizacije.

Mala žaba koja nije zelena, već narančasta zove se Spark.


Spark je sinonim:

 • nečeg drukčijeg, promjene koja donosi boljitak
 • realnog optimizma; i na poslu i u privatnom životu
 • zadovoljstva sa sobom i onima oko sebe

Želite li postati Spark?

Biti narančast ne znači da ne vidimo probleme, već da s njima nešto učinimo!


Što će vam dati preobrazba u Sparka?

 • smanjenje stresa
 • radnu učinkovitost i angažman zaposlenika
 • povećanu razinu optimizma i blagostanja u poduzeću
 • značajno povećanje financijskih rezultata
 • pozitivniju i produktivniju radnu okolinu i životni stil

Unaprijedite klimu u vašem poduzeću, utječući na ama baš svakoga!

 • Usmjerite se na pozitivno, stvarajući pozitivne osjećaje i obrasce
 • Krenite od manjih ciljeva
 • Optimizirajte energiju za obavljanje zadataka.
 • Pomognite drugima


Tako ćete postati sretni!

Poput Sparka, i vi ćete shvatiti da imate izbor. Možete biti obični i u koprcati se u problemima, tonući u negativu, ili biti aktivni, nastojeći postati narančasti, pa se zato osjećajući živima.   

Program je temeljen na pozitivnoj psihologiji koja je dokazala da su pozitivno usmjerena razmišljanja i otvorenost prema promjenama ključ uspješnosti svakog poduzeća. Happiness Advantage - Orange Frog daje jasne smjernice za povećanje angažmana zaposlenika te - učeći ih kako poticati unutarnju motivaciju - uvodi promjene. 

Neka pozitivna praksa bude osnova vaših osobnih navika, timskoga rada i organizacijske kulture!

Iskustva naših korisnika

Upoznajte Sparka i prijatelje

Život na otoku nije nimalo jednostavan. To znaju svi otočani. Stoga, niti likovima iz naše priče nije nimalo jednostavno. Iako, naši su otočani ponešto drugačiji. Krekeću, uglavnom su zelene boje i naravno boje se čaplji. Na našem otoku žive žabice, a priča koja slijedi, sigurni smo nevjerojatno će vas podsjetiti na odnose koje razvijamo sa samima sobom, ali i ljudima koje susrećemo u privatnom i poslovnom životu. Pitate se zbog čega? Zbog toga što su njihovi odnosi jednako složeni kao i naši ljudski. Puno je druženja, rada, dokoličarenja, prijateljevanja, ali i nerazumijevanja i sukoba.

Kroz razne dogodovštine nas vode naša četiri glavna lika. To su Misty, Bull, Plop i Spark. Njihova prava avantura započinje u jednoj od neistraženih bara na otoku. Kako su se snašli, čega su se bojali, kako su razvijali odnose i prilagođavali se divljini bare, pitanja su na koja biste sigurno željeli dobiti odgovor, zar ne?

Dođite na jednu besplatnu radionicu, nakon koje vaš osobni, ali i poslovni život više neće biti isti. Ali, što je najvažnije i odnosi unutar vašeg tima doživjet će veliku promjenu. DOBIT ĆE NARANČASTE FLEKICE.

Želite li postati narančasti?

Želite li biti Spark vašeg biznisa?

Želite li pročitati knjigu The Orange Frog?

Knjiga govori o predivnom putu transformacije koji su prošli naši žablji prijatelji. Govori o transformaciji iz zelene u narančastu boju – iz prosječnosti u izvrsnost. Knjigu je napisao Shawn Achor, bivši profesor na Harvardu te jedan od osnivača The Institute for Applied Positive Research.

Knjiga koristi metaforiku kako bi nam pomogla jasnije uvidjeti vlastite strahove i obrane te otpore koje imamo prema promjenama.

Želite li pročitati knjigu? Kontaktirajte nas kako biste dobili sve potrebne informacije.

Kako nam je bilo na Orange Frog radionicama...

Reference