Novosti

Naša Andreja je doktorirala

10. lipnja 2018.

Naša draga Andreja je dana 5. lipnja 2018. obranom svoje doktorske disertacije, pod mentorstvom prof. dr. sc. Katarine Žager, stekla najvišu akademsku titulu, doktorice znanosti.

Altiusova kontroling konferencija na 1. programu hrvatskog radija.

2. svibnja 2018.

Koliko je tema ovogodišnje Altiusove kontroling konferencije važna govori i činjenica da smo pozvani o ovoj temi govoriti u 1. programu hrvatskog radija kod voditeljice i urednice emisije Poslovni tjedan, Eliane Čandrlić. Emisiju poslušajte uživo, 7. svibnja u 8:00 sati. Gošće emisije su: Andreja Švigir, Helena Popović Petrušić i Vesna Trnokop Tanta.

Savjetnica za trgovinu Republike Turske na kontroling konferenciji

2. svibnja 2018.

Hrvatsko-turska gospodarska suradnja od velike je važnosti za hrvatsko gospodarstvo. Tome svjedoči i naša međunarodna konferencija na kojoj će ove godine jedna od gošća biti izaslanica turskog veleposlanika,  Nj. E. g. Babura Hizlana, gospođa Ebru Arisoy, savjetnica za trgovinu. Radujemo se njezinom dolasku.

Poslovni Dnevnik medijski pokrovitelj konferencije o kontrolingu

30. travnja 2018.

Aktualne teme, stručni predavači i bogate nagrade na Altiusovoj 10. kontroling konferenciji. Sve to dovoljan je razlog da nas medijski podrže najtiražnije poslovne novine u zemlji. Ova, već tradicionalna suradnja garancija je kvalitete i poslovnosti.

Ministarstvo financija – pokrovitelj Altiusove kontroling konferencije

30. travnja 2018.

Ministarstvo financija prihvatilo je pokroviteljstvo naše kontroling konferencije. Zahvaljujemo im na podršci, a izjavu podrške Ministarstva financija pročitajte u nastavku.

Hrvatska gospodarska Komora – pokrovitelj Altiusove kontroling konferencije

20. travnja 2018.

Uvodni govor predsjednika komore Zagreb gospodina dr.sc. Zlatana Frohlicha

Altiusova međunarodna kontroling konferencija prepoznata je kao mjesto koje okuplja menadžere i kontrolere. Ove godine su nam partneri poduzeće ZER iz Turske, vodeća svjetska kompanija za upravljanje nabavom i zalihama. Gospodarski odnosi Hrvatske i Turske sve se više razvijaju, stoga je i Hrvatska gospodarska Komora prepoznala važnost ove konferencije u njihovom unaprjeđenju. Na konferenciji će uvodni govor održati gospodin dr.sc. Zlatan Frohlich.

Predsjednica prihvatila pokroviteljstvo X. međunarodne konferencije o kontrolingu

20. travnja 2018.

“Sa zadovoljstvom i ove godine, prihvaćam pokroviteljstvo nad ovom konferencijom želeći dati potporu Vašem dugogodišnjem zalaganju i uspješnoj organizaciji skupa na kojem uspijevate okupiti brojne stručnjake iz područja kontrolinga. Uvjerena sam kako će ova konferencija okupiti brojne znanstvenike i stručnjake te im omogućiti plodonosnu razmjenu znanja i iskustva. Uz srdačne pozdrave želim vam uspjeh u pripremi i održavanju najavljenog skupa uz zahvalu na prinosu boljitku sektora kontrolinga”

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ovim je riječima dala podršku našem dugogodišnjem radu te potvrdila pokroviteljstvo naše 10. konferencije iz kontrolinga koja će se održati u Zagrebu 10. svibnja 2018. godine. Više o konferenciji možete pogledati ovdje .

Pozivnica za jedinstveni događaj Jedno jutro menadžera nabave – besplatne prijave!

5. veljače 2018.

Pozivamo sve suradnike na još jedno druženje pod nazivom Jedno jutro menadžera nabave koje će se održati 1.3. (četvrtak) od 10:00 do 12:00 sati na adresi Domjanićeva 25 u Zagrebu.

Besplatna radionica Kako kvalitetno procjeniti zaposlenika

16. siječnja 2018.

Želite saznati kako kvalitetno procjeniti zaposlenika? Dođite na radionicu, koja će se održati 9.2. (petak) od 10:00 do 12:00 sati u Altius savjetovanju, Domjanićeva 25. Saznajte što su to Assessment / Development centri, kada se i kako primjenjuju, te koje su njihove prednosti nad svim ostalim metodama procjene.

Analiza poslovanja - uvođenje financijskog kontrolinga kroz 20 ključnih pokazatelja poslovanja

12. siječnja 2018.

Razmišljate kako ocijeniti kvalitetu vlastitog poslovanja, ali niste sigurni koje pokazatelje odabrati? Poslovanje vam se čini uspješnim, međutim neki pokazatelji i nisu toliko dobri? Odgovore na pitanja možete dobiti na našoj radionici koja će se održati u 16.2.2018.