Novosti

Novi termin: Njezino veličanstvo EBITDA – kako nam je bilo?

9. listopada 2018.

Ako ste razmišljali o dolasku na ovu radionicu, ali iz nekog razloga to niste učinili, nemojte ju propustiti 15. studenoga (četvrtak) u Zagrebu.

Altius u HUP-u: “Kontroling i uspješnost - biznis slučajevi“

16. rujna 2018.

Na predavanju ćemu prezentirati biznis slučajeve u kojima ćemo pokazati kako je kontroling pomogao poduzećima u izgradnji njihove uspješnosti. 

Altius i HGK organiziraju radionicu

10. rujna 2018.

„Kontroling – Change Business Way”
Kontroling je odavno prestao biti operativna funkcija čiji je zadatak isključivo kreirati izvještaje i pratiti uspješnost tekućeg poslovanja.

Poslovno učilište Altius – upisi u tijeku

3. rujna 2018.

Izaberite jedan od naših atraktivnih jednogodišnjih programa koji su verificirani od Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

Kako sastaviti i „braniti“ marketing plan za 2019. godinu?

3. rujna 2018.

Ulaganja u marketing odavno su prestala biti samo trošak. No, jesmo li i na koji način izračunali isplativnost marketinških ulaganja – popularni marketing ROI. 

Working Capital Management je izuzetno važan za mjerenje učinkovitost poslovanja kroz njezinu likvidnost, ali i upravljanje cjelokupnim zdravljem podu

3. rujna 2018.

Ulaganja u marketing odavno su prestala biti samo trošak. No, jesmo li i na koji način izračunali isplativnost marketinških ulaganja – popularni marketing ROI. On nam pomaže kako bismo planirali budžet i marketinške akcije budućeg razdoblja. Informacije koje su nam izuzetno važne su one prikupljene putem Google Analyticsa. Njihovo korištenje je presudno za kreiranje marketinških aktivnosti, postavljanje sadržaja na web-u, pristup klijentima. Pridužite nam se na radionici 11. rujna (utorak) u Zagrebu na kojoj ćemo uz praktičan rad i primjere iz prakse prikazati na koji način sastaviti i „braniti“ marketing plan pred upravom društva.

Izvještaj o novčanom toku i Working Capital Management

3. rujna 2018.

Working Capital Management je izuzetno važan za mjerenje učinkovitost poslovanja kroz njezinu likvidnost, ali i upravljanje cjelokupnim zdravljem poduzeća. 

Naša Andreja je doktorirala

10. lipnja 2018.

Naša draga Andreja je dana 5. lipnja 2018. obranom svoje doktorske disertacije, pod mentorstvom prof. dr. sc. Katarine Žager, stekla najvišu akademsku titulu, doktorice znanosti.

Altiusova kontroling konferencija na 1. programu hrvatskog radija.

2. svibnja 2018.

Koliko je tema ovogodišnje Altiusove kontroling konferencije važna govori i činjenica da smo pozvani o ovoj temi govoriti u 1. programu hrvatskog radija kod voditeljice i urednice emisije Poslovni tjedan, Eliane Čandrlić. Emisiju poslušajte uživo, 7. svibnja u 8:00 sati. Gošće emisije su: Andreja Švigir, Helena Popović Petrušić i Vesna Trnokop Tanta.

Savjetnica za trgovinu Republike Turske na kontroling konferenciji

2. svibnja 2018.

Hrvatsko-turska gospodarska suradnja od velike je važnosti za hrvatsko gospodarstvo. Tome svjedoči i naša međunarodna konferencija na kojoj će ove godine jedna od gošća biti izaslanica turskog veleposlanika,  Nj. E. g. Babura Hizlana, gospođa Ebru Arisoy, savjetnica za trgovinu. Radujemo se njezinom dolasku.