Novosti

Radionica – Transformacija obiteljskih poduzeća

2. siječnja 2019.

Jeste li znali da samo 16% obiteljskih poduzeća ima plan za postupak nasljeđivanja?
Plan je ključan da bi poduzeća nastavila svoj uspješan rast!
 

Kako do učinkovitog kontrolinga?

10. prosinca 2018.

1+1 gratis
Pridružite nam se 19. prosinca na radionici u Zagrebu te uz čaj i kolačić razmislite o novostima koje biste uveli u vaš kontroling. S radošću vas očekujemo!

Kontroling menadžer – generacija 2018./2019. je popunjena

2. prosinca 2018.

Zbog velikog interesa u tijeku su upisi za školsku godinu 2019./2020. Pošaljite nam svoj upit, a mi ćemo vam dati sve potrebne informacije!

Camino de Santiago – put prema srcu

2. prosinca 2018.

U srijedu, 05. prosinca, u 19.45 sati dr. sc. Andreja Švigir će predstavit slavni hodočasnički put. Pridružite nam se! 

Novi termin: Njezino veličanstvo EBITDA – kako nam je bilo?

9. listopada 2018.

Ako ste razmišljali o dolasku na ovu radionicu, ali iz nekog razloga to niste učinili, nemojte ju propustiti 15. studenoga (četvrtak) u Zagrebu.

Altius u HUP-u: “Kontroling i uspješnost - biznis slučajevi“

16. rujna 2018.

Na predavanju ćemu prezentirati biznis slučajeve u kojima ćemo pokazati kako je kontroling pomogao poduzećima u izgradnji njihove uspješnosti. 

Altius i HGK organiziraju radionicu

10. rujna 2018.

„Kontroling – Change Business Way”
Kontroling je odavno prestao biti operativna funkcija čiji je zadatak isključivo kreirati izvještaje i pratiti uspješnost tekućeg poslovanja.

Kako sastaviti i „braniti“ marketing plan za 2019. godinu?

3. rujna 2018.

Ulaganja u marketing odavno su prestala biti samo trošak. No, jesmo li i na koji način izračunali isplativnost marketinških ulaganja – popularni marketing ROI. 

Working Capital Management je izuzetno važan za mjerenje učinkovitost poslovanja kroz njezinu likvidnost, ali i upravljanje cjelokupnim zdravljem podu

3. rujna 2018.

Ulaganja u marketing odavno su prestala biti samo trošak. No, jesmo li i na koji način izračunali isplativnost marketinških ulaganja – popularni marketing ROI. On nam pomaže kako bismo planirali budžet i marketinške akcije budućeg razdoblja. Informacije koje su nam izuzetno važne su one prikupljene putem Google Analyticsa. Njihovo korištenje je presudno za kreiranje marketinških aktivnosti, postavljanje sadržaja na web-u, pristup klijentima. Pridužite nam se na radionici 11. rujna (utorak) u Zagrebu na kojoj ćemo uz praktičan rad i primjere iz prakse prikazati na koji način sastaviti i „braniti“ marketing plan pred upravom društva.

Izvještaj o novčanom toku i Working Capital Management

3. rujna 2018.

Working Capital Management je izuzetno važan za mjerenje učinkovitost poslovanja kroz njezinu likvidnost, ali i upravljanje cjelokupnim zdravljem poduzeća.