Arhiva novosti – Altius

Novosti

Čemu služe assessment centri?

25. rujna 2019.

Možda ste imali prilike čuti za assessment ili development centre tj. centre procjene ali niste imali prilike vidjeti uživo kako to izgleda. Što su u stvari assessment centri i čemu oni služe? Pridružite nam se na radionici u Zagrebu 2. listopada (srijeda) od 17:00 do 21:00 sat. Zašto ne biste sami probali i vidjeli da li možete samostalno provoditi centre procjene u svojoj kompaniji?

Minja Birimiša - Intervju s jednom od najvećih stručnjaka u području HR-a

16. rujna 2019.

Najveća greška koju kompanije naprave je da djelomično uvedu proces i ne povežu ga sa svim ostalim procesima upravljanja ljudskim resursima. Ako nakon godišnjeg razgovora nemate konkretne akcije koje proizlaze kao rezultat povratne informacije – zaustavite taj proces odmah.

Što kad shvatite da projekt uvođenja kontrolinga ne ide u dobrom smjeru?

16. rujna 2019.

Odlučili ste implementirati kontroling u svoje poduzeće? Projekt uvođenja kontrolinga ne ide u dobrom smjeru? Naš kratak vodić će vas ohrabriti i ukazati o koja dva bitna faktora morate voditi računa. Preuzmite kontrolu i učite na pogreškama drugih! 

Završili ste brojne edukacije i tečajeve ali niti jedno konkretno zvanje niste upisali u radnu knjižicu?

12. rujna 2019.

Dosta Vam je polovičnih riješenja? Pune su Vam ladice domaćih i inozemnih certifikata raznih akademija i edukacija? Naši kontroleri se s razlogom zapošljavaju u najboljim poduzećima. Pridružite nam se na jednom oglednom predavanju. Iskoristite popust!

UPISI U TIJEKU

11. rujna 2019.

Ne propustite priliku za napredak u karijeri. Poslovno učilište Altius započelo je s upisom u jednogodišnje programe usavršavanja. Postanite expert za kontroling, ljudske resurse, upravljanje poduzećima, financije, računovodstvo i poreze, digitalnu komunikaciju, nabavu. Iskoristite popust na rane prijave!

Zašto izabrati program za voditelja ljudskih resursa pri Poslovnom učilištu Altius?

5. rujna 2019.

Naša voditeljica programa za Voditelja ljudskih resursa Jasna Rilović otkrila nam je razlog zbog čega je pokrenut ovaj program te koji su to bili motivi da zajedno s direktoricom Učilišta Andrejom Švigir, organizira ovaj program priznat i od strane Ministarstva za obrazovanje.

Učite od najboljih - Siniša Zver, CEO Ivančica d.d.

28. kolovoza 2019.

Siniša Zver sa svojim timom postavlja nove standarde kvalitete koji su prošli test inozemnih tržišta. Ivančica d.d. postavlja nove standarde kvalitete koju su prepoznali i inozemni kupci.

Uloga kontrolinga je i u dugoročnoj održivosti

28. kolovoza 2019.

Kontroling koristi svima jer nije vezan uz ekonomiste i neekonomiste, već uz upravljanje. Dapače, u današnjem svijetu koji obiluje tehnološkim dostignućima, na upravljačkim pozicijama često su neekonomisti.

Greške pri uvođenju procesa upravljanja radnim učinkom

28. kolovoza 2019.

U nekim kompanijama postavljen je proces upravljanja radne učinkovitosti koji se prati putem dogovaranja godišnjih ciljeva i godišnjih razgovora na kraju godine.

UPISI U TIJEKU - postanite voditelj financijskog kontrolinga

27. kolovoza 2019.

Kroz jednogodišnje usavršavanje ćemo vam pokazati kako ostvariti ciljeve poduzeća i kako podatke o poduzeću i oko njega pretvoriti u informacije bez kojih se ne može odlučivati i upravljati.
Iskoristite popust na uplate do 15. rujna.