Što su klijenti rekli o nama? – Altius

Edukacije

Što su klijenti rekli o nama?


Sjećam se odličnog i vrlo interaktivnog in-housea o poreznom kontrolingu, ali i da su naši djelatnici u Odjelu nakon te edukacije često koristili radne materijale gđe Švigir. To puno govori.

Petra Kirn Sopta, rukovoditeljica kontrolinga
VIPnet d.o.o.
Bez pretjerivanja - perfektni ste, najbolji u Hrvatskoj. A što vam poželim u daljnjem radu? Još više seminara i radionica u Dalmaciji!
Senka Ramljak, predsjednica Uprave
Olympia Vodice d.d.
Ukratko: povratne informacije naših djelatnika koji pohađaju vaše edukacije o njihovoj kakvoći odreda su pozitivne.
Nina Tiščerić, stručna suradnica za edukaciju i razvoj
Zvijezda d.d.
Ne samo da sam zadovoljna programima kojima sam nazočila, već im dajem izvrsnu ocjenu. Na vaše edukacije sam stoga uputila i mlađe kolege.
Mara Mirošević, rukovoditeljica Službe deviznih poslova
Agrokor Trgovina d.d.
S Altiusom smo odradili nekoliko in-house programa. Bolji ste od drugih konzultantskih kuća - vidi se da mnogo radite u poduzećima, iz vas govori praksa. Posebna pohvala gđi Švigir - njezini odgovori na zahtjevnije upite nikad nisu ad hoc, već rezultat analize i promišljanja.
Jasmina Grdošić, porezna savjetnica
IB Interbilanz savjetovanje d.o.o.
Vaši seminari ugodno su iznenađenje - predavanja su uvijek ukorak s aktualnim temama, uz interakciju, u vrlo ugodnoj atmosferi, a predavači su stručni i zanimljivi.
Elizabeta Kuharić, voditeljica financija i računovodstva
Eurotrade d.o.o.
Altius ispunjava potrebe za kontinuiranom naobrazbom. Pohvaljujem edukacije zbog načina prezentacije i povezivanja s praksom.
Ivana Živković Abraham, izvršna direktorica za financije i opće poslove
Blitz film i video distribucija d.o.o.
Ne propuštam gotovo ni jedan Altiusov seminar ili radionicu iz kontrolinga, zbog stručnih predavača, aktualnih tema, edukativnih radionica i nadasve ugodne atmosfere.
Zdenka Kralik, direktorica sektora za ekonomsko-financijske poslove
APIS IT d.o.o.

Mnogo je područja iz kojih nam Altius već više godina pruža usluge savjetovanja - od poreza do računovodstva. Andreja Švigir je doista odlična!

Vesna Jotić, voditeljica knjigovodstva
Siemens d.d.
Redovit sam polaznik vaših edukacija, uglavnom iz područja poreza. Izuzetno sam zadovoljna jer su znanja koja nudite primjenjiva u praksi.
Anđela Liović, voditeljica procesa upravljanja porezima
Našicecement d.d.
Kontroling je jako dobra stvar, često tako daleko od menadžera koji nisu ni svjesni koliko im može pomoći. Altius: kapa dolje!
Darko Lončar, direktor kontrolinga
Mlinar d.d.
In-house radionica na temu javne nabave dobila je vrlo pozitivne kritike polaznika. Na edukacije Altiusa svakako i dalje računamo!
Ivana Momčilović Zelenika, vodeći specijalist za razvoj, obrazovanje i regrutiranje
INA d.d.
Unatoč složenoj temi radionicu iz područja planiranja smo pratili s lakoćom. Atmosfera je bila pozitivna, a sudionici u punoj pažnji. Izvrsno!
Jadranka Baćak, voditeljica operativnog poslovanja
Viator d.o.o.
Tijekom radionice su iznešene konkretne ideje i koraci kako unaprijediti poslovanje. Mr.sc. Andreja Švigir nas je svojim stavom potakla da se odvažimo raditi stvari na drugačiji način. Pristup i način izlaganja su bili motivirajući, a Andreja je držala našu pažnju tijekom cijelog predavanja.
Tea Tolić
OTP banka d.d.
Radionica o kontrolingu je bila predobra. Odlična predavačica, vrlo korisni primjeri iz prakse, pristupačnost i razumljivost sadržaja. Odlično!
Tatjana Babojelić
Tehnomedika d.o.o.
Radionica Izvještavanje iz kontrolinga je bila vrlo korisna za moj tim. Odlična priprema i vođenje radionice od strane gospođe Švigir. Predavačica zna zainteresirati sudionike i odlično vlada sadržajem. Odličan pristup polaznicima. Svaka pohvala!
Senka Laljek, direktorica sektora kontrolinga i sektora korporativnog računovodstva i poreza
Podravka d.d.
Najveći dobitak: praktično znanje i iskustvo. Predavanja nisu "by the book", od kojih nema koristi; stečeno znanje primjenjujem. Sve pohvale! Lijepo je i što sam ostao u kontaktu s predavačicama i polaznicima iz prve generacije škole kontrolinga.
Mladen Brčić
Amadeus M.A.J. d.o.o.