Coaching/vođenje – Altius

Osobni rast i razvoj

Coaching/vođenje

Ako ste vlasnik poduzeća ili menadžer, a niste zadovoljni svojim poslovnim rezultatima i osjećate da nemate sve pod kontrolom, dobro će vam doći poslovni trener s kojim ćete, ruku pod ruku, uvježbavati i implementirati svoje vještine.

O kojim se vještinama radi? O onima koje nedostaju upravo vama, što ćemo zajedno otkriti u inicijalnom razgovoru, preispitujući vaše poslovne ciljeve. Unaprijedit ćemo ih i zajedno pronaći pravi način za rješavanje problema, razvijajući vaše potencijale i budeći kreativnost. 

Prolazit ćemo kroz konkretne situacije. S osobnim poslovnim trenerom učit ćete razmišljati, gledati dalje od sadašnjosti, a vjerujemo da će vas posao početi i – veseliti.

Individualni coaching

S jedne strane ste vi, s druge stručnjak kojeg trebate. Dakako, zapravo ste na istoj strani, onoj koja će vam pomoći da riješite problem koji imate; u vođenju zaposlenika koji su vam podređeni, u svladavanju onog stručnog znanja koje vam je potrebno da biste na najbolji moguć način izvršili radni zadatak, u potrazi za rješenjem kojeg nikako ne možete dokučiti... I u još mnogo toga što vas - bilo da ste vlasnik, direktor ili menadžer – koči u obavljanju posla.

Razbistrite glavu, razvijte vještine i učite u interakciji jedan na jedan, s osobom koja je usmjerena samo na vas.

Obećajemo vam bolju učinkovitost, bolji odnos sa suradnicima, osobno i poslovno zadovoljstvo...

Grupni coaching

Problemi u vašem poduzeću, odjelu ili timu čine se teško rješivima ili čak nepremostivima? Stojite u mjestu, ne znajući kako naprijed? Nemate se kome povjeriti da vam pomogne doći do rješenja? Znate da biste nešto trebali učiniti i/li promijeniti, a ne znate kako? Zašto ih ne biste pokušali riješiti pomoću Altiusovog stručnjaka?

Usmjerit ćemo vas na pravi put, s nama ćete shvatiti što trebate poduzeti od ovog trenutka. Otkrit ćete da su odgovori u vama samima, ali da vam je trebao netko tko će vam pomoći da to osvjestite. Vi znate što su vaši ciljevi, a uz našu pomoć do njih ćete lakše doći.

Nećemo vam samo otkriti što trebate popraviti ili promijeniti, znat ćete i kako ćete to učiniti.

Obećajemo vam lakše usvajanje potrebnih znanja, bolji radni učinak, kvalitetnije odnose u poduzeću...

Coaching

Prvi razgovor besplatan

Emocije u biznisu?

Svijet nas uči racionalnosti. Vrijedi samo ono što se može izraziti brojem, matematikom, racionalnošću. Uvažavat će nas jedino ako svoje stavove možemo jasno artikulirat i argumentirat. Sve što je emotivno, slabo je i nepotpuno. Ispravno postupamo kada potiskujemo i skrivamo svoje emocije i ignoriramo tuđe. Ako je to ispravan smjer, zbog čega se osjećamo loše? Zbog čega osjećamo da živimo tuđi život? Zbog čega česti imamo osjećaj da gubimo tlo pod nogama? Gubi li svijet na svojoj autentičnosti zbog toga što odbacuje nevidljivi svijet emocija? Kako prihvatiti vlastiti i tuđi emotivni svijet u privatnom, ali i poslovnom životu?

Krenite na put do vlastitog srca

Osjećaje teško prepoznajemo, a još teže o njima govorimo. Iako je tome tako ipak se radi o velikoj snazi koja upravlja našim životima i kreira obrasce ponašanja. Kako zaroniti u vlastiti emotivni svijet? Možda nam slike u tome mogu pomoći? Pomoću njih lakše otkrivamo zbog čega se ponašamo na određeni način, zbog čega osjećamo strah kada se treba zauzeti za sebe, zbog čega smo nestrpljivi i netolerantni, zbog čega nam srce ubrazno lupa ili se znojimo kada razgovaramo s nadređenim osobama i sl.

Kako nam fotografije pomažu u otkrivanju vlastitog unutarnjeg svijeta?

Je li vas neka od njih privukla?

Reference