O učilištu – Poslovno učilište Altius

Učilište Altius

Za obrazovanje je uvijek pravo vrijeme

Jednogodišnja usavršavanja verificirana od Ministarstva znanosti i obrazovanja

Za školovanje nikad nije kasno! Poslovno učilište Altius vam omogućuje stjecanje novog zvanja upisanog u radnu knjižicu, za koje ćete dobiti javnu ispravu (uvjerenje), a programe je verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Sve ih odlikuje optimalni omjer teorijskih i praktičnih znanja, nužnih u poslovnoj svakodnevici.

Neovisno o tome jeste li već dio svijeta rada ili ćete tek zakoračiti u njega, nakon jednogodišnjeg programa bit ćete bogatiji za nove poslovne vještine.

Upisivanjem bilo kojeg programa Poslovnog učilišta Altius otvorit ćemo vam svijet dodatnih znanja, a tijekom školovanja pomoći da ga u potpunosti usvojite. Krajnji cilj je postizanje ne samo poslovnog, nego i osobnog napretka.

Zadaća našeg poslovnog učilišta je da vam sustavno, optimalno i na zanimljiv način prenosimo znanja. Vaša je zadaća da učite i budete znatiželjni. Želja nam je ista: vaš poslovni uspjeh. Ne sumnjamo u njega, štoviše - jamčimo ga!

Naš tim

Virtualna šetnja

Učiti nije lako, znaju svi koji sjednu u studentske klupe. Možemo li nešto učiniti kako bismo okruženje u kojem učimo, razmišljamo, stvaramo učinili poticajnim? Mi smo učinili! Kad smo uređivali prostor prije svega smo imali želju uvažiti njegovu "dušu". Nismo željeli hladno, poslovno okruženje, već razigrani prostor u koji će naši studenti dolaziti s radošću i veseljem, u kojem će se osjećati ugodno i dobrodošlo. Stoga se kod nas može sjediti na pilates loptama, odmarati na našem trgu za druženje, provoditi vrijeme u biblioteci ili koristiti internet kutak. Sve to važno je za kvalitetno usvajanje znanja. Za učenje nisu dovoljne samo knjige. Da bismo učili s lakoćom te oslobodili potencijale koje svatko od nas nosi u sebi potrebna nam je i poticajna atmosfera te ugodno radno okruženje. Vjerujemo da smo ga stvorili za vas! Uživajte za sada, u virtualnoj šetnji!