Zaigrali smo Business Wargaming – Altius

Novosti

Zaigrali smo Business Wargaming

17. listopada 2019.

Jučerašnja radionica “Primjer provedbe ratne igre u organizacijama- Wargaming”, nikog od sudionika nije ostavila ravnodušnim. Altius savjetovanje je jedino poduzeće u Hrvatskoj koje provodi Business Wargaming -  radionicu za menadžmenta, koju vodi vojni pilot Ivan Pigac. Iznenadili smo se! Nismo ni slutili da su naši polaznici tako "ratoborni".  Nije bilo krvi, ali svaki drugi vid borbe bio je dopušten i u konačnici je donio mnoga kreativna rješenja. Borbenost svakog od sudionika je izašla na vidjelo, neki su se pokazali kao vrhunski taktičari, neki su bili iznimno kreativni, a neki su imali spremno rješenje za svaki problem. Nije bilo dezertera! Svi su se junački borili, a rješenja do kojih su timovi dolazili bila su fenomenalna! Genijalna metodologija i kreativni scenarij držali su timove budnima sve do kraja igre. Na kraju radionice bilo nam se teško rastati! Puno smo naučili! Zato ne propustite našu sljedeću radionicu Temeljne zablude upravljanja i kako ih izbjeći, 13.11.2019. s početkom u 17:00 sati.

Prenosimo vam neke od dojmova:

“Izuzetno sam zadovoljna izvedenom simulacijom „ratne igre“ Pozicija iz ratne igre je za mene nešto novo i odstupa od mojeg svakodnevnog posla. Wargaming je za mene novo iskustvo i otvara mi neke nove poglede te daje širinu pristupa problemima upravljanja”.

Ljiljana Budimir Rogić, HBOR

“Simulacija „ratne igre“ bila je vrlo interesantna i zanimljiva. Business Wargaming je  utjecao na moje upravljačke navike i potaknuo me na nastavak učenja i promjenu koju trebam napraviti u poduzeću”.

Anto Ivanović, direktor prodaje, Eurotrade d.o.o.

“Osjećala sam se super „igrajući se poslovnog rata“. Uglavnom sam bila usmjerena na interaktivni rad i diskusiju sa članovima tima, ali me potaknula da više vremena provedem u razvoju strategije i strateškom razmišljanju”.

Andreja Antolić, Farmal d.d., CEO

“Iako moja uloga iz ratne igre odgovara mojem realnom položaju u poduzeću osjećala sam se kreativno i istraživaćki igrajući je. Wargaming je radionica koja motivira u upravljačkom smislu”!

Sonja Božac, član uprave, Eurotrade d.o.o.

Nakon ove radionice definitivno sam zainteresiran za vaš program jednogodišnjeg usavršavanja za CEO”.

Miro Turner,  ravnatelj, Poliklinika Lab Plus 2

Preuzmite brošuru našeg jednogodišnjeg programa - Chief Executive Officer – CEO
https://www.altius.hr/poslovno-uciliste/programi/chief-executive-officer-ceo/9/brosura

Pogledajte kako nam je bilo: