Zašto izabrati program za voditelja ljudskih resursa pri Poslovnom učilištu Altius? – Altius

Novosti

Zašto izabrati program za voditelja ljudskih resursa pri Poslovnom učilištu Altius?

05. rujna 2019.

Naša voditeljica programa za Voditelja ljudskih resursa Jasna Rilović otkrila nam je razlog zbog čega je pokrenut ovaj program te koji su to bili motivi da zajedno s direktoricom Poslovnog učilišta Altius Andrejom Švigir, organizira ovaj program priznat i od strane Ministarstva za obrazovanje.
“Kažu da u životu osim volje i želje, čovjek treba imati i malo sreće. Slažem se s tom tvrdnjom jer sam davnih dana radeći u računovodstvu sa zvanjem socijalnog pedagoga maštala o tome da počnem raditi posao koji putem ljudi utječe na rezultate poslovanja kompanije. I mislim da sam imala ludu sreću jer se nakon nekoliko godina u mojoj tadašnjoj firmi Renault Nissan Hrvatska otvorilo radno mjesto voditelja ljudskih resursa. Sva moja dotadašnja znanja o toj profesiji proizlazila su iz knjiga koje sam danonoćno “gutala”, ali pravog znanja nisam imala. Iako sam imala veliku podršku svojih kolega iz Francuske, postojalo je milijun izraza, fraza, modela i postupaka koje nisam razumijela, a trebala sam ih primjeniti odmah. Zbog toga sam paralelno s novom funkcijom upisala i jednogodišnje usavršavanje za voditelja ljudskih resursa u jednoj školi ( koja na žalost više ne postoji) i tako sam paralelno s praktičnim radom u firmi, učila sve modele rada i teoriju potrebnu za tu poziciju.
Ta želja za stjecanjem novih znanja postoji još i danas i moj cilj koji još uvijek slijepo slijedim je da svake godine odem na inozemne konferencije, treninge i edukacije i stalno pratim novosti u našem poslu. Radeći već pet godina kao Interim HR manager i konzultant  u raznim kompanijama , shvatila sam da uživam u dijeljenju znanja koja sam stekla i najsretnija sam kad vidim moje učenike kako napreduju u svojim karijerama i kvalitetno obnašaju funkciju voditelja ljudskih resursa. To me je potaknulo da okupim grupu vrhunskih stručnjaka iz naše branše kao što su svima poznata imena: Marija Felkel, Minja Birimiša, Hrvojka Kutle, Mateja Magdić i dr. i zamolim ih da svoja praktična znanja podijele s našim polaznicima. I tako je nastao ovaj jedinstveni program za Voditelja ljudskih resursa koji ima 96 sati prakse i 64 sata teorije što je najbolja garancija tome da nakon završenog programa (a i prije) naši polaznici mogu bez problema samostalno raditi posao voditelja ljudsih resursa i samouvjereno zastupati našu profesiju na najbolji mogući način.”

Upravo zato nam se i Vi pridružite kako biste preuzeli znanja od najboljih hrvatskih stručnjaka na području ljudskih potencijala, javite nam se s povjerenjem.
info@altius.hr
01/4852-762
Preuzmite brošuru: 
https://www.altius.hr/poslovno-uciliste/programi/voditelj-ljudskih-resursa/5/brosura