Iskustva naših korisnika – Altius

Osobni rast i razvoj

Iskustva naših korisnika


Izuzetno sam zadovoljna samom edukacijom te mi se najviše sviđa ljudski pristup u održavanju radionice, a koji je temeljen na vlastitom iskustvu predavačice. U budućnosti će mi koristiti svi dijelovi koje sam naučila na edukaciji. Atmosfera na radionici je bila vrlo opuštena i ugodna, a predavačica, Andreja Švigir je vrlo stručna, ljubazna, otvorena i spremna saslušati.
Nataša Matošević, voditeljica poslovnog planiranja i kontrolinga prodaje
King ICT d.o.o.
Sviđala mi se jednostavnost, pristupačnost, razumjevanje naše situacije te poticanje na promjene. Andreja Švigir nas je svojim stavom potakla da se odvažimo napraviti nešto DRUGAČIJE unutar svog poslovanja. Jako me se dojmilo što smo na radionici morali navesti jedan zadatak te nam je dano da taj zadatak izvršavamo 21 dan.
Marin Jurjević Bračić, analitičar u Direkciji prodaje
OTP banka d.d.
Pokušat ću imati pozitivan stav prema svemu što se događa u mojoj okolini, bez obzira bilo to pozitivno ili negativno, kako bih iz svake situacije izvukla najbolje i kako bih privukla pozitivne ishode u svoj život i posao. Pristup i način izlaganja bili su motivirajući. Trenerica, Andreja Švigir je uspjela zainteresirati polaznike te pažnju zadržati tijekom cijelog predavanja.
Tea Tolić, viši analitičar u Direkciji za kontrolu rizika
OTP banka d.d.
Sviđa mi se jednostavnost pristupa u konceptu radionice te će mi u budućem poslovanju izuzetno koristiti spoznaja o važnosti stalnih promjena.
Stojan Tokić, direktor
Tokić d.o.o.
Smatram da Orange Frog može utjecati na promjene prvenstveno zbog toga što će promjena krenuti od mene same. To će pozitivno utjecati i na ostale. Odlično sam se osjećala na radionici, slobodno, sigurno u izražavanju mišljenja. Osviješteno! Radionica je jako zanimljiva – širi vidike i omogućava uočavanje potencijala koji nosimo u sebi.
Tatjana Babojelić, samostalni suradnik za poslove nabave i logistike
Tehnomedika d.o.o.
Poslati porukom zahvalu, bio mi je emotivno najintenzivniji trenutak. Svakako smatram da Orange Frog može utjecati na promjene u poduzeću jer pozitivan duh čovjeka tjera naprijed. Prolazak kroz promjene je ugodniji u pozitivnom ozračju. Radionica je odlična, a osjećala sam se vrlo pozitivno, opušteno i zadovoljno.
Maja Župan, voditeljica kontrolinga
Drezga d.o.o.
Cijela radionica je vrlo zanimljiva, poučna i zabavna. Sve je ukomponirano u jednu lijepu cjelinu. Držim da Orange Frog može značajno utjecati na promjene. Kad svatko krene s radom i promjenama na sebi, promjene će biti vidljive svugdje pa tako i u poduzeću.
Ana Razum
Drezga d.o.o.
Sviđa mi se metafora narančastih i zelenih žaba te sposobnost i mogućnost transformacije zelenih u narančaste žabe. Dajem pohvalu za sažetost programa i fokus na ključne smjernice za budući osobni razvoj.
Božo Dragoslavić, voditelj projekata
ACG Lukaps d.o.o.
Radionica je izuzetno korisna jer se naučeno znanje može odmah primijeniti. U kratkom vremenu puno toga se reklo i zadani su nam ciljevi. Ideje mogu utjecati na promjene prvenstveno na način da svako za sebe osvijesti gdje se trenutno nalazi i što treba mijenjati kako bi se došlo do cilja. Trenerica, Andreja Švigir je jasno izlagala i izvrsno vodila radionicu te je atmosfera bila izvrsna.
Ljudmila Bogdanić, voditelj financija i računovodstva
ACG Lukaps d.o.o.
Radionica mi se sviđala te mi je bila dojmljiva pozitivna energija koja je unešena u radionicu. Iako je bilo trenutaka kada je rasprava došla do kritične točke, ipak smo na kvalitetan način jedni drugima dali feedback.
Denis Zlatić, direktor proizvodnje i održavanja
ACG Lukaps d.o.o.
Najviše me se dojmio dio u kojem smo imali priliku doći do sebe te uvidjeti obrasce u svom ponašanju i odnosu s drugim ljudima. Bilo je izuzetno interesantno čuti kako nas vide drugi i koliko je ta slika različita u odnosu na onu koju imamo o samima sebi.
Snježana Sirovec, direktor prodaje i razvoja poslovanja
ACG Lukaps d.o.o.
Svidjela mi se ideja i poticaj da identificiramo Sparkove u našem timu. Ova radionica je izvan očekivanja! Pozitivno i motivirajuće!
Andreja Makar, direktor kvalitete
ACG Lukaps d.o.o.
Vrlo pozitna radionica, a tome je pripomogao odličan pristup i izvrsna pripremljenost voditeljice radionice, Andreje Švigir koja 'živi' Orange Frog. Hvala na isticanju pozitivnog u nama!
Vedrana Šimić Petrović, voditelj nabave, logistike i transporta
ACG Lukaps d.o.o.
Jedinstvena radionica, ugodna atmosfera i stalna otvorenost za diskusiju. Bilo mi je jako drago vidjeti moj tim i njegovu spremnost na promjene.
Goran Grtić, direktor društva
ACG Lukaps d.o.o.
Izuzetno sam zadovoljna radionicom. Puno praktičnih primjera i tehnika koje će mi pomoći u daljnjem radu. Atmosfera na edukaciji je bila odlična, a Andreja Švigir prijateljski otvorena.
Andreja Antolić, CEO
Farmal d.d.
Radionica Orange Frog mi se jako svidjela. Osobito međusobna interakcija te alati koji pomažu poduzeću uvoditi promjene.
Mario Modifaj, direktor prodaje
Ireks Aroma d.o.o.
Radionica Orange frog mi je pružila puno praktičnih primjera kako raditi s ljudima. Osjećala sam se vrlo poticajno, a Andreja Švigir je vrlo pristupačna u komunikaciji s polaznicima.
Ivana Radman, direktorica kontrolinga
Erste Banka d.d.
Radionica Orange Frog mi je pomogla da osvijestim svoje postupke u odnosu na sebe i kolege. Predavačica je odlična, inspirativna i otvorena. Odlučila sam kroz život kročiti pozitivnije.
Nikolina Langer Ružić, voditeljica kontroling tima
Erste Banka d.d.