Business wargame – BW – Edukacije – Altius

Jednodnevna radionica

Business wargame – BW

Nema novih termina održavanja
Ova edukacija posljednje je održana 16.5.2023.

Ovu edukaciju moguće je pratiti s posla ili od kuće putem aplikacije GoToMeeting - udaljeno praćenje edukacije

SVRHA RADIONICE: Razbijanje „nemogućeg teorema“ koji je ekonomist, nobelovac, Thomas Schelling postavio ovako ...bez obzira koliko je detaljna tvoja analiza ili koliko bila herojska tvoja imaginacija, je stvoriti listu ideja koje njemu nikada ne bi "pale na pamet".

NAMJENA RADIONICE: Radionica je namijenjena svim C pozicijama i menadžerima iste razine. Ukoliko imaš nedoumica, postavi si pitanje – jesam li dio tima koji donosi najvažnije odluke za organizaciju? Je li ti odgovor potvrdan onda je ovo radionica za tebe.

KORISNOSTI ZA VLASNIKE/POSLODAVCE: Jasna predodžba sposobnosti ljudi kojima su stavili u ruke budućnost svoje organizacije!

Imati osobe koje odlučuju, a ne znati koliko su kompetentni za odlučivanje, prvi je i temeljni „hazard“ iliti opasnost za svaku organizaciju. Vlasnici/poslodavci kroz BW dobiju vrlo jasnu sliku kako mogu provjeriti svoje C-ovce i menadžera.

KORISNOSTI ZA POJEDINCA: Prepoznati koliko je teško donijeti pravu odluku, ali i kako postoji način da se u interakciji s drugima to ostvari puno lakše i kvalitetnije.

Biti sveznajuć, nepogrješiv i svemoguć, možda izgleda primamljivo, ali znamo da nitko nije takav! Kroz BW- vidjet ćete koliko se drugi „muče“ i koliko je potrebno puno truda za donošenje prave odluke. Nakon ove radionice sigurno ćete izaći spremniji za donošenje odluka nego prije.

ŠTO ČINI RAZLIKU U ODNOSU NA DRUGE RADIONICE: Za ovu smo radionicu sigurni da ćemo vam otvoriti pogled na odlučivanje na jedan drugačiji način. Vaše odluke će biti testirane od konkurencije, ali i naših „sudaca“, tržišta... Možda bi svima bilo „lakše“ i „ugodnije“ da se slože s vašim odlukama, ali ovdje ćete ih morati „obraniti“ od svih gore navedenih, ali i članova vlastitog tima!

GDJE MOŽETE PRIMIJENITI ZNANJA IZ RADIONICE: BW je intelektualni hod u budućnost, kognitivno „ratovanje“, sudar intelekta i sposobnosti. „Produkt“ koji ovim srazom nastaje može se primjeniti na sve dijelove organizacije i tržišta. Evo samo nekoliko: promjene tržišta, povezivanja organizacija, vođenje organizacije, proizvodnja, nestabilnosti, nove tehnologije, itd.

METODOLOGIJA PROVEDBE RADIONICE: Ovo je naša tajna i nećemo je olako otkriti, međutim možemo reći da su nam intenzitet i interaktivnost najviši prioriteti u njenoj provedbi, a naučene lekcije su „blago“ koje ćete ponijeti u svoje organizacije.

ŠTO ĆEMO SVE KORISTITI U BW-U: Vaše odluke moraju imati i „tvrdu“ podlogu koja se zasniva na pripremljenim podacima u programu Qlik. Recimo da ćemo tim alatom započeti našu radionicu, a ostale koje ćete koristiti vidjet ćete na radionici.

A ŠTO NAKON RADIONICE? Kroz ovu radionicu vam želimo pokazati koliki je potencijal korištenja BW-a u vašim organizacijama u rješavanju problema tržišta, povezivanja organizacija, vođenja organizacija, proizvodnje, nestabilnosti okruženja, novih tehnologije. Ova radionica je tek uvod u promjene vaših organizacija, vaših menadžera, vaših timova i Vas samih.

Hoće li biti promjena odlučujete Vi, a kako ih provesti to ćemo odlučiti ZAJEDNO!

CEO - Chief Executive Officer – jednogodišnje usavršavanje Poslovnog učilišta Altius

Želite li saznati više o ovom jednogodišnjem usavršavanju? Preuzmite brošuru!

Nema novih termina održavanja
Ova edukacija prethodno je održana
16.5.2023.
Zagreb